Verzendbeleid

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier, die gevestigd is in Azië, te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 10-15 dagen in Nederland en 10-21 dagen in België.

RETOURKOSTEN VOOR DE KLANT

Vanwege het feit dat wij alle producten voor scherpe prijzen aanbieden MET gratis verzending, zijn retourzendingen op eigen kosten, afhankelijk van de koerier en het land van waaruit u uw pakket terugstuurt. De klant betaald dus de retour kosten.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

*met uitzondering op GRATIS artikelen

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.